پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

دیدار سرزده پوتین از خط مقدم در اوکراین

رئیس‌جمهور روسیه در بازدیدی سرزده به خط مقدم درگیری‌ها در خرسون سفر کرد و با فرماندهان نظامی در خصوص جدیدترین‌ترین تحولات جنگ اوکراین گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز (سه‌شنبه) در دیداری از پیش اعلام نشده، با فرماندهان یگان «دنپر» در خرسون دیدار کرد.

 

شبکه روسی راشاتودی در این خصوص گزارش کرد، رئیس‌جمهور روسیه در سفر به خرسون، گزارشاتی از ژنرال «اولگ ماکارویچ» و ژنرال «میخائیل تپلینیسکی» نیروهای هوابرد در خصوص فعالیت‌های مناطق خرسون و زاپروژیا دریافت کرد.

 

بر اساس این گزارش، ولادیمیر پوتین عید پاک را به هر دو ژنرال تبریک گفت و نمادهای مذهبی را به آن‌ها هدیه داد.

 

طبق این گزارش، کرملین روز سه‌شنبه اعلام کرد که پوتین در این سفر از دو پست فرماندهی در سرزمین‌های تازه الحاق شده به روسیه بازدید کرده و پیشرفت عملیات نظامی علیه نیروهای اوکراینی را بررسی کرده است.

 

طبق گفته کرملین، رئیس‌جمهور روسیه به مرکز فرماندهی میدان نبرد «دنپر» واقع در خرسون سفر کرده است و همچنین سفری به جمهوری خلق لوهانسک داشته و در آن‌جا از مرکز فرماندهی گارد ملی «وستوک» (شرقی) بازدید کرده است.

 

گزارش‌های دفتر ریاست‌جمهوری روسیه حاکی از آن است که پوتین در خصوص اوضاع منطقه با مقام‌های ارشد نظامی از جمله ژنرال «الکساندر لاپین» بحث و گفت‌وگو کرده است.

 

روسیه به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس لوهانسک و دونتسک برای دفاع در مقابل تهاجم اوکراین، در فوریه سال گذشته میلادی به اوکراین حمله کرد و از آن زمان، کشورهای غربی با تشدید فشارهای تحریم‌ها علیه مسکو و ارسال سلاح‌های سبک و سنگین به کی‌یف، بر آتش ناآرامی‌ها در این کشور اروپایی دامن زده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار